O nama

braumSystems je specijalizovana kompanija za integraciju sistema automatskog i procesnog upravljanja. U ovoj oblasti je jedna od vodećih kompanija u Srbiji. Kao solution provider partner, vodećih svetskih kompanija u ovim delatnostima, kvalitetnim rešenjima naših stručnjaka u oblasti procesnog upravljanja i industrijske automatizacije, korisnici dobijaju mogućnost da na brz, efikasan i jednostavan način upravlljaju svojim postrojenjem, prate protok repromaterijala i gotovih proizvoda, da kroz smanjenje troškova proizvodnje i povećanje fleksibilnosti povećaju konkurentnost na tržištu. 

Zašto da izaberete nas?

Ključni pokretački motiv braumSystems je perfekcija i visok kvalitet u primeni najsavremenije nadzorno upravljačke tehnologije i usluga koje pruža svojim korisnicima. 

braumSystems, sa timom visokostručnih i sertifikovanih inženjera, u stanju je da pruži usluge kompletnog inženjeringa u oblasti industrijske automatizacije i procesnog upravljanja, počev od sistemskog rešenja i projektovanja, preko isporuke opreme, asembliranja ormana energetike i upravljačkih ormana, izrade aplikativnog softvera po meri vašeg postrojenja, pa sve do izvođenja radova na terenu, puštanja u rad i obuke korisnika, kao i konsultantske usluge u ovim oblastima.

braumSystems, u okviru sektora prodaje, nudi kompletnu paletu niskonaponske opreme, opreme za merenje i regulaciju i komponenti za automatizaciju, svetski poznatih kompanija sa kojima sarađujemo.

Tehnička podrška braumSystems korisnicima pruža sigurnost kod izborsa optimalnog rešenja prilagođenog njihovoj potrebi, savete prilikom kupovine opreme, savete prilikom zamene opreme modernijom ili novijom opremom, odnosno opreme koja se više ne proizvodi. Tehnička podrška braumSystems nije namenjena samo našim stalnim Korisnicima već i onima koji to do sada nisu. 

braumSystems konstantno gradi čvrste veze sa svim svojim korisnicima kroz primenu najsavremenije tehnologije u oblasti nadzora, upravljanja, merenja i regulacije, modernih sistemskih rešenja i kvalitetne usluge, koristeći sopstvene razvojne resurse. Na taj način braumSystems učvršćuje svoju poziciju na tržištu.

Rešenja koja pruža braumSystems su plod sopstvenog razvoja u kompaniji od strane veoma iskusnih i dobro obučenih inženjera. Rešenja se baziraju na najkvalitetnijoj opremi, programskim paketima i komponentama, od kompanija koje su svetski lideri u proizvodnji ovakve vrste opreme.

Posedujemo vrednosti koje daju rezultate za naše Kupce

Komunikacija

Svojim Korisnicima smo uvek na raspolaganju i komuniciramo jasno, konstruktivno i često.

Timski rad i rezultat

Sa Korisnicima radimo kao jedan tim fokusirani na zajedničke ciljeve koji su posvećeni našem međusobnom uspehu.

Profesionalizam i integritet

Profesionalni pristup i ponašanje, tehnički i lični integritet držimo prema najvišim standardima.

Rešavanje problema i donošenje odluka

Fokusiramo se na identifikovanje i rešavanje potreba naših Korisnika, donosimo brze odluke i predlažemo optimalna rešenja.

Odgovornost

Odgovornost je ključ juspeha u svakom poslu. Odgovorno i sa punom pažnjom pristupamo svakom Korsniku.

Obavezivanje

Mi smo posvećeni našim Korisnicima i poslu koji radimo. Dugoročna i uspešna saradnja je naš cilj.

Liderstvo

Sve pokazujemo ličnim primerom.

Poverenje

Izgrađeno međusobno povrenje je ključ uspeha i postizanja zadatih ciljeva.

Vizija

Vizija braumSystems je da bude jedna od vodećih kompanija u oblasti automatizacije i procesnog upravljanja, prepoznatljiva po svom kvalitetu i konkurentnosti na tržištu. Integracijom opreme vrhunskog kvaliteta, stalnim unapređenjem organizacije kompanije, obukom ljudstva, razvojem sopstvenih rešenja, stalnom proverom i unapređenjem kvaliteta, tesnom saradnjom sa svetskim kompanijama u oblasti kojom se bavimo, imamo konkurentni nastup na našem i svetskom tržištu dajući i doprinos boljoj budućnosti uopšte.

Poslovni fokus braumSystems nije samo domaće tržište. Konstantni rast kompanije se obezbedjuje njudjenjem naših rešenja i usluga na inostranom tržištu.

Misija

Stručno, kvalitetno, efikasno i sa velikim entuzijazmom bavimo se svojom delatnošću dajući doprinos razvoju svoje zemlje, saradnji sa Svetom, saradnji i boljem razumevanju među kompanijama i ljudima i razvijamo bolju budućnost za nas i naša pokolenja.

Istorijat

Početak našeg rada je 16. oktobar 1992. godine i od tada kompanija uspešno posluje. 

Proslavili smo i 25 godina uspešnog poslovanja.

braumSystems u brojkama