Stručni tim

braumSystems zapošljava tim visokostručnih i dobro obučenih i licenciranih elektro i mašinskih inženjera sa radnim iskustvom od jedne do 40 godina radnog staža, kao spoj mladosti i iskustva.

PROJEKTANTSKE LICENCE

braumSystems stručni tim u svom sastavu ima licencirane projektante i izvođače radova iz oblasti energetike, automatike, elektronike, telekomunikacija i mašinskih instalacija. Posedujemo:

Projektantske licence:
– 330
– 350
– 351
– 352
– 353

Izvođačke licence:
– 430
– 450
– 451
– 453

IZVOĐAČKE LICENCE

Obuka zaposlenih

braumSystems POSEBNU PAŽNJU POSVEĆUJE OBUCI svog stručnog tima i u tom segmentu izdavaja značajna ulaganja. Zaposleni u braumSystems su prošli razne obuke kod naših principala i kompanija sa kojima srađujemo. To su, pre svega, obuke za PLC-ove, programiranje, SCADA i DCS sisteme, merno regulacionu opremu, kao i obuke za opremu koju prodajemo. 

Obučenost našeg stručnog tima, pored entuzijazma i posvećenosti, predstavlja još jednu garanciju stručnosti i kompetentnosti za sisteme automatike i procesnog upravljanja koje nudimo. 

Sve ovo predstavlja još jednu garanciju da vam možemo ponuditi optimalno rešenje za vaš sistem.

SERTIFIKATI SA OBUKA
braum
Systems stručni tim ima VIZIJU, FLEKSIBILNOST, ZNANJE, TIMSKI DUH, HRABROST, SNAGU, BRZINU, IZDRŽLJIVOST i na kraju se RADUJE zajedni sa vama.

Mi smo spoj mladosti i iskustva!